Hårborttagning | FACE Hudstudio
CZ-images-1200x1200px.indd
Be you own kind of beautiful
face hudstudio

Hårborttagning

Face hudstudio är ett center där vi erbjuder kompletta behandlingar inom hud, kropp och fotvård. Inom hårtborttagning har vi lång erfarenhet av alla på marknaden idag använda metoder. Vaxning, fungerar på alla hudområden. Håret rycks upp med roten, nybildas och kommer tillbaka på 3-6 veckor. Vill du ha en mer permanent lösning rekommenderar vi epilering eller IPL. Vid epilering jobbar vi med en strömförande nål, exakt på plats i hårsäcken och med IPL är det ett målinriktat ljus som förstär groddcellerna i hårsäcken. Bägge behandlingarna måste upprepas och oftast är IPL bättre på stora områden medans epilering fungerar utmärkt på små som tex. överläpp och haka.

Vaxning överläpp/haka

Vaxning överläpp/haka i ansiktsbehandling

Vaxning ansikte

Ögonbryn ingår ej, men kan läggas till för 125.-

Vaxning ansikte i ansiktsbehANDLING

Vaxning ljumskar eller armhåla

Vaxning ljumskar eller armhåla I kombination med benvaxning

Vaxning vader/armar

Vaxning hela ben

Vax rygg halv/hel

Braziliansk vaxning (endast kvinnor)

18 års gräns. Ring för mer info på 090779955

Epilation

Permanenet hårreducering med termolys. En nål introduceras i hårsäcket och en svag elektrist ström slås på. Det man vill är att förstöra de celler i hårsäcken som gör ett nytt strå. Hårstrået lossnar och lyfts ut. Behandlingen måste upprepas, ca. var 4:e vecka och 3-5 gånger. 18 års gräns

Borttagning av ytliga kärl eller fibrom med diatermi

Här bränner vi bort dina fläckar och knölar med elektricitet, det kan behövas flera behandlingar. OBS! pigmenterade fläckar ska först undersökas av läkare. Startpris: 850.-/5 min.sedan 100.- per påbörjad 5 min. period.

Permanent hårborttagning med nordlys Laser och IPL

Våe medicinsk klassade Nordlys IPL tar hårreducering till en helt ny nivå.

Hudföryngring med nordlys Skin Tightening

Skin rejuvenation föryngrar huden  och reducerar pigmenteringar, tar bort ytliga kärl,  skapar nytt fräscht kollagen i de djupare hudlagren och gör din hud fastare.
Det behövs ca. 3 behandlingar

Information

Vanliga frågor

För mer info besök www.scanex.se/nordlys

Nej, i och med att håret har olika växtfaser.  Exakt antal behandlingar går dock ej att fastställa då håret växer i olika cykler – vissa hårsäckar vilar samtidigt som andra är aktiva. För att en hårborttagningsbehandling skall vara effektiv måste hårsäcken befinna sig i den aktiva, hårproducerande, fasen. Därför krävs alltid en serie behandlingar för att komma åt alla hårsäckar. All behandling sker under sterila former och med engångsmaterial.

Personal

Katarina
Hudterapeutmästare, specialiserad hudterapeut, cert. i nålepilation, kostrådgivare
Jessica
Hud och SPA terapeut
Sara
Hud, SPA och massagetarepeut
Anna Carin
Hud och SPA terapeut
Föregående
Nästa

Galleri

Scroll to Top