Avancerad hudvård | FACE Hudstudio

Avancerad hudvård

Face hudstudio är en hudvårdssalong där vi erbjuder kompletta behandlingar för hud, kropp och fötter. Inom KLASSISK hudvård jobbar vi med professionella produkter för resultatinriktad hudvård. En klassisk ansiktsbehandling passar alla, vi anpassar produkter och utförande efter just dig med betoning på rengöring och portömning. Du får en ordentlig genomgång av din hud. Våra premium ansiktsbehandlingar är just det, premium. Här väljer vi någon av våra mest aktiva produkter och behandlingar för anti-age och lyster. Premium behandlingen avslutas med en lifting mask.
Alla har vi väl varit nya på hudvård och en face ung är den perfekta djuprengöringen för tonåringen. I alla ansiktsbehandlingar ingår hudanalys och rådgivning. Informera din terapeut om du äter någon medicin eller är allergisk

OMEGA LIGHT ansiktsbehandling

Ljusbehandling för behandling av olika hudtillstånd. I behandlingen ingår rengöring, peeling, vald sheetmask, ljusbehandling och avslutande creme. Kur på 4-5 gånger en gång i veckan rekommenderas. Första behandlingen kostar 695.- behandling 2 – 5, 495.- Om du vill lägga till ljuset i efter en vanlig ansiktsbehandling kostar det 295.-

MICRO GOLD microchanneling

MicroChanneling är en genialisk teknik för inslussning av aktiva ingredienser i huden, bland de första med denna unika mikrokanalteknik.
MicroGold är självklart sterilt engångsförpackad och CE-märkt och består av en behållare och ett nålhus med 20 nålar. De supertunna nålarna tillverkas av titan och är överdragna med 24k guld. När nålarna penetrerar huden öppnas behållaren och den specialanpassade produkten rinner ner genom kanaler i nålarna. Stramar upp, minskar porer, linjer och ärr. Ger fantastisk lyster och återfuktar på djupet.
Till skillnad från microneedling är denna behandling nästintill smärtfri (gör iallafall mindre ont) och kan leverera produkt direkt ner i huden genom nålarnas kanaler utan traditionella tekniker som t ex injicering.
Som en Microneedling light med mer fokus på nedslussning av serum och mindre fokus på att göra många hål i huden kan man säga.
Serum från Clinical Resolution Lab, anpassade för professionell MicroNeedling och MicroChanneling i engångsampuller används.
Pris: 1595.-

Dermapen 4

Dermapen är en behandling där man gör små mikroskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta ut, stimulera nytt kollagen och även behandla ärr och vitiligo.

Vad är micro needling?
Dermapen™ orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar.Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden.
Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Dermapen™ rekommenderas till bland annat:

 • Huduppstramning och föryngring
 • Skin tightning
 • Fina linjer och rynkor
 • Stora porer
 • Ärr (acneärr, kirurgiska ärr, brännskador)
 • Vitiligo
 • Striae, hudbristningar

Hur många behandlingar behövs?
I en kur rekommenderas 3-6 behandlingar med 2-6 veckors mellanrum, men även enstaka behandlingar kan ge resultat, beroende på vad man vill behandla.

Är behandlingen smärtsam?
Vid behandling med de minsta nåldjupen känns det ytterst lite, om man går djupare känns det mer, men ingen bedövning brukar behövas vid hudföryngring. Vid behandling av ärr kan man lägga på bedövningskräm en halvtimma innan.

Hur ser man ut efter behandling med Dermapen?
Rodnad och/eller svullnad ser man ofta i 12-48 timmar beroende på hur känslig huden är. Det kan också hetta eller svida i ansiktet. De flesta kan återgå till normala aktiviteter dagen efter behandlingen. Man är fullt återställd inom 4-5 dagar.

Undvik följande de första 2 dagarna efter behandling med Dermapen:

 • Solning
 • Intensiv träning
 • Andra hudbehandlingar i området
 • Starka hudvårdsprodukter (t ex retinol, aha-syror)
 • Alltför het dusch, bad eller bastu
 • Bad i hav eller swimmingpool
 • Spraytanning

Originalet med patenterad teknologi
Dermapen™ var den första microneedling-pennan på marknaden (2010) och är fortfarande marknadsledande världen över. Det finns ett antal kopior men Dermapen är överlägsen dels genom sin vibrerande funktion som ger upp till 1930 mikrokanaler i huden per sekund, dels och ännu viktigare, genom sin höga kvalitet på de sterila engångsnålarna. Vi använder enbart originalnålar som ger maximal hudstimulering utan att skada.

Om du vill gå en kur är priset för behandling 2,  1995.- och behandling 3-6 1795.-

Herbs2peel, B-PEEL

Herbs2peel, metoden som med ekologiska örter effektivt peelar huden. Kickar igång cellförnyelsen och reparerar en mängd olika hudtillstånd mot det normala. B peel – en beautyflash för lyster, fräschör och minimering av porer, pigmentskador mm.
B-peel, beautyflash, snabb effektiv cellförnyelse och uppfräschning. Passar de flesta hudtyper. Huden rengörs och analyseras. Därefter masseras örtpeelingen in ordentligt i huden. Efter avtvätt så behandlas huden med väl utvalda produkter för din hudtyp. Herbs2peel metoden B peel lämpar sig som enstaka behandling. Men kanske bäst vid en serie om 4-6 st /en gång i veckan.

herbs2peel, c-peel

C-peel, Corrective peel. För dig med grov hy, solskador, postinflammatoriska hyperpigmenteringar, melasma, åldrande hud med linjer och rynkor.
Vill du göra en effektfull, resultatinriktad behandling med naturliga ingredienser? Ekologiskt odlade örter, där resultatet ger sig till känna redan efter första veckan. C-peel är ett naturligt växtbaserat val för dig som vill nå resultat och varaktigt förändra din hud. Konsultation krävs innan behandling och ingår i priset. 5 dagar efter C-peel utförs en B-peel, även denna ingår i priset. OBS! Du måste använda speciella hemmaprodukter i denna behandling.

NBE Deep skin

NBE Deep Skin

NBE Deep Skin är en djuprengörande micropeeling som är en mild blästring (hudslipning). Behandlingen öppnar små microkanaler i huden, som möjliggör en djupgående inslussning av aktiva ingredienser som t e x hyaluronsyra, som har en fillers-liknande effekt på huden. Hyaluronsyra kan i vanliga fall inte penetrera epidermis (översta hudlagret), men tack vare Deep Skin är det möjigt!

Resultatet är en strålande ren hud, med mindre porer, jämnare hudton och en ny lyster med mindre rynkor.

STEG 1:ABLATOR, är idealisk att använda för att förebereda huden så att den blir helt ren och fräsch och bättre kan ta till sig produkter och behandlingar. ABLATORN roterar hela 28 000 varv på 10 minuter vilket mycket effektivt tar bort döda hudceller. Behandlingen är härligt avkopplande och huden riskerar inte att skadas.

DEN NYA SORTENS TEKNOLOGI AV MICRODEMABRASION, UTAN SAND

 • Effektiv djuprengörning – avlägsnar döda hudceller och gör huden mer mottaglig
 • Används före alla typer av behandlingar – ger ett ännu bättre resultat
 • Hygieniskt & säkert – sterila engångsartiklar
 • Smärtfritt – avkopplande och bekvämt
 • För alla hudtyper – ingen risk för hudskada
 • Optimalt att kombinera med NBE 1000

 STEG 2: INFUSOR, öppnar upp huden mycket lätt och ger djup penetration av aktiva ingredienser. Den har effektiva små mikrokanaler som mycket skonsamt påverkar huden från utsidan. INFUSORN arbetar med otroliga 500 000 till 700 000 mikrokanaler per 10 minuter vilket gör behandlingen både effektiv och behaglig. NBE Deep Skin går ytligare än traditionella apparaturer av samma typ men åstadkommer en djupare och effektivare påverkan utan risk för blödningar eller infektioner.

EFFEKTIV PUNKTBEHANDLING AV SPECIFIKA PROBLEMOMRÅDEN

 • Lätt öppning av huden – aktiva ingredienser kan effektivt tränga in i huden
 • Omedelbara effekter – direkt utfyllnad av rynkor
 • Hygieniskt & säkert – sterila engångsartiklar
 • Inga risker för infektioner, blödningar, ärrbildning eller hyperpigmentering
 • Optimalt att kombinera med NBE 100

NBE 1000 ansiktsbehandling

En värmande , mjuk underbar ansiktsbehandling med radiofrekvens. Rengöring, peeling, aktiva serum som anpassas fetr din hud och slussas ned i huden med ett handtag med rf. Avslutas med nannics underbara algmask. Kurbehandling på 5 ggr, 5:e gången halva priset. 

SKIN RESURFACING ansiktsbehandling lyx 1195.-

Våra mest aktiva behandlingskurer för olika hudproblem. ACNE, AGE, PIGMENTERINGAR eller KÄNSLIG/ROSACEA I denna LYX behandling ingår det dessutom aromatouchmassage och lyxmask. 
Boka gärna först en KLASSISK ansiktsbehandling för rengöring,
hudanalys och rekomendation av produkter.

SKIN RESURFACING ansiktsbehandling

Våra mest aktiva behandlingskurer för olika hudproblem. ACNE, AGE, PIGMENTERINGAR eller KÄNSLIG/ROSACEA
Boka först en KLASSISK ansiktsbehandling för rengöring,
hudanalys och rekomendation av produkter.

Information

Vanliga frågor

Om du har något specifikt problem du vill behandla behövs en kur för att få bästa resultat. Från att en hudcell bildas i det nedersta av hudlagren i epidermis till att den ligget i hornlagret, längst upp tar det ca 4-6 veckor. Så för att behandla alla lager i huden behövs en kur.

Personal

Katarina
Hudterapeutmästare, specialiserad hudterapeut, cert. i nålepilation, kostrådgivare
Jessica
Hud och SPA terapeut
Sara
Hud, SPA och massagetarepeut specialiserd hudterapeut
Anna Carin
Hud och SPA terapeut
Jenny
Hudterapeut, IPL terapeut
Klicka här
Föregående
Nästa

Galleri

Scroll to Top