Varumärken | FACE Hudstudio
A4 CZ skyltmaterial 2018.indd

Varumärken

Vi har valt ut några av de bästa, proffesionella hudvårdsprodukterna på marknaden. Allt för att erbjuda dig som kund de skönaste, mest avkopplande behandlingarna men också de effektivaste som verkligen ger resultat. I  den klassiska jobbar vi med Bioline och Comfort zone, två Italienska märken med egen forskning som verkligen ligger i framkant vad det gäller aktiva ingredienser. De är givetvis helt naturliga. I Derma cosmeceutical delen har vi Nimue och pH formula som med sina resultatinriktade behandlingar arbetar för bättre hudhälsa genom syror, enzymer mm  

ALEX COSMETIC

Välkommen till oss på Alex Cosmetic och behandlingsmetoden Herbs2Peel som ingår i vårat sortiment.
Vi skapar produkter baserat på de finaste och renaste växtbaserade ingredienser i kombination med unika formuleringar för att säkerställa högsta kvalitet. Vår historia började redan 1942 och är en blandning av örter, kosmetika och läkemedel. Kunskaper utvecklas och förs vidare över generationer. Användningen av avancerad teknik och insikter i de senaste medicinska och kosmetiska utveckling införlivas i våra produkter.

www.alexcosmetics.se

NANNIC

BEAUTY BY SCIENCE

Nannic strävar efter att ständigt utvecklas och fortsätter vara en trendsättare inom innovativ hudvård och behandlingar. Samtliga produkter från Nannic är baserad på gedigen vetenskap och det är alltid mycket viktigt att varje formula är 100 % säker för vår metabolism. Forskning, utveckling och tillverkning sker på huvud-kontoret i Belgien. I det egna laboratoriet samarbetar ledande forskare och dermatologer från hela världen.Varumärket distribueras i 38 länder och nominerades 2016 till ett av världens bästa SPA-märke. Nannic Sverige grundades 1991 och erbjuder över 100 produkter inom bioaktiv hudvård och är idag en av marknads-ledarna inom professionella hudvårds-behandlingar

www.nannic.se

Kalahari – Är en unik serie inspirerad av Kalahari-öknens hemligheter. Ingredienserna är baserade på växtsafter, växtoljor, röd sand, näringsrik lera och rika mineralsalter. Kalahari – Serien som har fångat Kalahariöknens dofter och hemligheter. Kalahari – En djup kunskap om naturens, växternas och beröringens helande kraft har smält samman till en unik produktserie som även erbjuder kropps- och ansiktsbehandlingar. Kalahari – En välgörenhetsorganisation som stöder ursprungsbefolkningen, Khoi San folket i Namibia, Botswana och Sydafrika. Kalahari – En unik spa-upplevelse
Logotypen med sina klamrar – embracing hands – symboliserar omhändertagande och värme. Comfort zone bryr sig om och tar hand om din hy och ditt välbefinnande. Pålitligt och effektivt! Comfort zone lovar fantastiska behandlingsupplevelser och produkter som vårdar, reparerar och ger omedelbara långvariga resultat. Ett trendkänsligt arbete och produktutvecklingsarbete i egna laboratorier. Comfort zone har anslutit sig till organisationen LIFE GATE, ett eko-kulturellt nätverk där projektet ZERO IMPACT går ut på att sänka koldioxidutsläppen. Comfort zone är övertygad om att alla kan bidra med något för att rädda vår planet. Comfort zone bidrar till att skydda och återplantera skog och producerar t ex sina produkter med grön el
Artdeco är en komplett makeup-serie som du kan skräddarsy efter dina behov. Artdeco presenterar regelbundet trendkolletioner som är noggrannt utvalda att matcha de senaste modetrenderna. Behållarna för ögonskuggor och rouge har alla magneter undertill så att du kan kombinera dina favoritfärger i Beauty-boxarna och byta ut dem som du önskar. Refill-förpackningar finns också för en mängd andra produkter. Pure Minerals Mineral make-up är mycket populär och är en av våra storsäljare.
Kalahari – Är en unik serie inspirerad av Kalahari-öknens hemligheter. Ingredienserna är baserade på växtsafter, växtoljor, röd sand, näringsrik lera och rika mineralsalter. Kalahari – Serien som har fångat Kalahariöknens dofter och hemligheter. Kalahari – En djup kunskap om naturens, växternas och beröringens helande kraft har smält samman till en unik produktserie som även erbjuder kropps- och ansiktsbehandlingar. Kalahari – En välgörenhetsorganisation som stöder ursprungsbefolkningen, Khoi San folket i Namibia, Botswana och Sydafrika. Kalahari – En unik spa-upplevelse

pHformula är den första pharma-cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan cosmeceutical och medicinska föreskrifter. pHformulas behandlings-system är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hud-specialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.

Grunden i pHformulas “skin resurfacing”-system är baserad på den regenerativa medicinens teknologi, vars koncept är att skapa kontrollerad kemisk “skin resurfacing”. Kontrollerad kemisk “skin resurfacing” skiljer sig från konventionell peeling. Peeling kan åstadkomma exfoliering av huden, medan kontrollerad resurfacing aktivt framkallar en accelererad form av cellomsättning i de olika lagren i huden, samtidigt som risken för sår och ytlig irritation minskar.

Nimue-produkterna skapades ursprungligen 1994 med inriktning på den medicinska marknaden för pre- och postoperativ användning. Nimue har sedan dess utvecklats till ett globalt erkänt märke för sina innovativa formula och spetsteknologi baserad på den effektiva kombinationen av exceptionella ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem. Som den främsta ledaren inom hudvårdsbranschen är vi välkända för vår överlägsna förståelse för huden och effektiva behandlingar av olika hudtillstånd. De professionella behandlingsprodukterna tillför optimala koncentrationer av farmaceutiska näringsämnen, antioxidanter, phytoceutikala produkter av överlägsen kvalitet, peptider och andra kraftfulla ingredienser där de behövs mest – under hudytan för att aktivt förbättra hudens välbefinnande och utseende.

Bioline är en italiensk hudvårdsserie av hög kvalitet designad för dig och din livsstil. Biolines vision är att skapa framtidens hudvård för dig som på ett enkelt sätt vill se resultat på din hud. Bioline är innovativt och modernt och kombinerar de senaste behandlingsteknikerna med aktiva produkter för alla hudtyper, med det bästa från naturen och det senaste inom vetenskap.

Varje produkt är unik med en hög koncentration av aktiva ingredienser som ger resultat. De är säkra men effektiva och innehåller endast naturliga dofter och färgämnen. Upplev Biolines exklusiva behandlingar och produkter för ansikte och kropp med personliga lösningar för just din hudtyp och dina behov.

Bli stamkund

och få bonus

Som stamkund hos oss ger vi dig 2% bonus på alla utförda behandlingar och köpta produkter. Då du samlat ihop till över 100.- i bonus skickar vi dig en bonuscheck att utnyttja vid nästa besök. Registrera dig på internetbokningen eller inne på salonen, Varmt välkommen!

Scroll to Top